skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Bij een grote televisie speelt geluidskwaliteit te vaak een onderbelichte rol. Met het Architect Frame biedt Bowers & Wilkins daar nu een stijlvolle oplossing voor, één oplossing met alle luidsprekers en bekabeling netjes geïntegreerd. Het Architect Frame is voorzien van Cinema 7 luidsprekers, een subwoofer en bijpassende versterker. Het is een totaaloplossing voor diegenen die hetinterieur en de audiobeleving perfect op elkaar willen afstemmen.
Er zijn drie verschillende uitvoeringen van het Architect Frame ontwikkeld: een frame gemaakt voor een 55 inch, 65 inch of 77 inch televisie. In elke uitvoering kan worden gekozen uit een stereo, surround of een surround uitvoering met ingebouwde subwoofer. Met een diepte van 17cm kan elke uitvoering tegen de wand worden gemonteerd, in de wand worden verzonken of in maatwerkmeubilair worden ingebouwd.
Naast de verschillende uitvoeringen kan er worden gekozen uit vijf stoffen: Midnight Black, Olive Green, Chocolate Brown, Bullet Grey en Eastern Taupe. Deze kwaliteitsstoffen worden speciaal ontwikkeld voor een hoogwaardige akoestische transparantie.
Naast het stijlvolle design moet het Bowers & Wilkins Architect Frame vooral ook in de geluidskwaliteit opvallen. De Cinema 7 is een volledig 3-weg systeem met Nautilis Swirl tweeters en Kevlar midden- en laagunits. De rigide en stijve constructie van het Architect Frame is voorzien van een Matrix structuur zodat ongewenste resonanties tot een absoluut minimum worden gereduceerd. Ongewenste kastkleuring wordt op deze manier voorkomen maar ook de muur of gipswand is volledig vrij van resonanties, zelfs bij de uitvoering met ingebouwde subwoofer.