skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Waarom kiest u voor een TV vloerstandaard?

De tijd van beeldbuistelevisies in een televisiekast verstoppen hebben we ver achter ons gelaten. Waar we vroeger onze programma’s keken op een beeldbuistelevisie, kijken we tegenwoordig toch al snel naar een 55 inch platte LED televisie. Dankzij deze ontwikkelingen heeft uw televisie een steeds grotere en prominentere plek gekregen in ons huis.

MAAK VAN UW TV EEN DESIGN MEUBELSTUK

Interieur, sfeer en woonbeleving spelen in het hedendaagse leven een belangrijke rol. U wilt dat uw televisie er fraai uitziet, ook wanneer deze uitstaat. Waar we vaak de televisie als een schilderij ophangen is het de laatste trend om de televisie op een standaard te plaatsen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen maakt u met een trendy TV standaard van elke televisie een prachtig design meubelstuk.

 

FUNCTIONEEL DESIGN

Naast het prachtige design is een TV standaard vooral erg functioneel. Zo is een TV standaard makkelijk te verplaatsen wanneer u de kamerindeling wilt veranderen. Een ruim assortiment aan accessoires helpt u om al uw randapparatuur uit het zicht te kunnen bevestigen. Sluit alles aan en verberg de kabels in de kolom. Bepaal vervolgens de ideale kijkhoogte en draai de televisie in uw richting. Zo geniet u optimaal van uw favoriete programma’s.

Wij hebben prachtige TV stands van o.a. de merken: Spectral, Cavus en One 4 All stands.