• Sinds 1934
 • Uitstekende Service
 • Gratis Installatie

Waarschuwingsbericht

Dit product verkopen we niet online, graag nodigen wij u uit voor een demonstratie in onze showroom.

Freespace 51 environmental (set)

Geluid

 • Audio & HI-FI

 

 

 

Technica Nova. Maatwerk voor uw gemak. Dat betekent dat wij uw bestelling thuisbezorgen en/of installeren bij u thuis.

Lees meer.

Als u kiest voor combideals, koopt u meerdere producten tegelijk. U krijgt dan een extra korting!

Vink een te combineren product aan en zie direct de korting die u ontvangt.

Let op: de combideals en kortingen worden per week vastgesteld!

Onze prijs: 
€ 649,95 

Bel voor een afspraak:
076-5224500

Productinformatie

Let op! Dit product is niet online te koop. Benieuwd naar het geluid van dit luidsprekersysteem? Kom voor een product demonstratie naar onze winkel!

Geluid dat je omringt voor buitenruimtes

Breng de subtiele nuances van je favoriete muziek tot leven in openluchtomgevingen waar montage aan de wand geen optie is. De Bose® FreeSpace® 51 speakers zijn onze beste luidsprekers voor in de tuin, op de veranda of op het terras. Sluit ze aan op je bestaande stereoversterker en geniet van natuurlijk geluid in een breed luistergebied.

 • Geluidsdekking van 360 graden, onze grootste dekking met een buitenluidspreker
 • Installatie in of op de grond voor plaatsing in landschap of op terras
 • Bestand tegen sneeuw, zon, regen, ijs en zout water

Free Space 51 outdoor stereo speakers hebben een brede, gelijkmatige dekking, dankzij het ontwerp dat het geluid in 360 graden kan verspreiden. Een centraal geplaatste poort verbetert het laag om de diepe, volle klanken van je muziek ook buiten te kunnen horen. Het gewelfde rooster dat zich boven deze poort bevindt, reflecteert hoge frequenties in het gehele luistergebied.

Deze luidsprekers kunnen op harde oppervlakken of in de grond worden geïnstalleerd. Ze vallen haast weg tegen het groen van de tuin, je ziet ze bijna niet nadat je ze hebt geplaatst. En dankzij de sleuven aan de onderzijde van de voet kunnen op een veranda of een terras de kabels gemakkelijk worden weggewerkt, zodat je installatie er professioneel uitziet.

Robuuste constructie die het hele jaar door te gebruiken is

Deze weerbestendige luidsprekers beschikken over tal van interessante kenmerken, zoals de naar beneden gerichte full-range driver van 11,4 cm. Ze bieden de duurzaamheid die je buiten nodig hebt en het geluid dat je binnenshuis gewend bent. Laat ze rustig het hele jaar door buiten staan, want deze weerbestendige luidsprekers zijn ontworpen en getest om sneeuw, regen, zout en extreme temperaturen van 60 °C tot -30 °C te weerstaan. Bovendien zijn ze beschermd door een beperkte garantie van vijf jaar.

Kenmerken

 • In weerbestendigheidstests van Bose wordt de blootstelling aan zonlicht, regen, warmte, ijs, zout en water nagebootst. Uit deze tests blijkt hoe goed bestand deze weerbestendige luidsprekers zijn tegen extreme omstandigheden en hoe betrouwbaar de prestaties blijven, ook op lange termijn.
 • Het radiale ontwerp van deze unieke weerbestendige luidsprekers zorgt ervoor dat het geluid in alle richtingen (360 graden) wordt verspreid voor een uitzonderlijk brede geluidsdekking in de buitenlucht.
 • Omlaag gerichte driver met een volledig bereik (11,4 cm) en een centraal geplaatste poort leveren de diepte en dynamiek van je favoriete muziek. De weerbestendige drivers bieden de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van het geluid van een robuuste luidspreker die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de buitenlucht.
 • Het gewelfde rooster zorgt er samen met de centrale poort voor dat de hoge tonen worden gereflecteerd in de richting van het luistergebied. Geniet buiten van helder, evenwichtig geluid voor je favoriete muziek.
 • Speciaal ontworpen behuizing optimaliseert de akoestische prestaties van de luidspreker voor een gelijkmatige, volledige dekking van een groot luistergebied.
 • Kegelvormige driver van polymeercomposiet staat garant voor een geluidsweergave van hoge kwaliteit en is bestand tegen aantasting die vaak wordt veroorzaakt door slechte weersomstandigheden.
 • Centrale poort verbetert de weergave van de lage frequenties om ook buiten vol en dynamisch geluid te leveren.
 • Dankzij de robuuste, weerbestendige constructie leveren deze luidsprekers het hele jaar door consistente, betrouwbare prestaties en zijn ze bestand tegen alle ontberingen die ze buiten moeten doorstaan. Daarnaast kunnen ze een gewicht van 160 kg verdragen. Vijf jaar garantie.
 • De groene luidsprekerbehuizing is ontworpen om op te gaan in het groen van de tuin.
 • Grondplaat met montagegaten voor een eenvoudige, stevige en veilige installatie op harde oppervlakken of in de grond.
 • Drie kabelsleuven aan de onderkant van de luidspreker voorkomen dat de luidspreker wankel op de kabel komt te staan en geven de installatie op een veranda, terras of andere vlakke ondergrond een professionele uitstraling.

Combideals