• Sinds 1934
  • Uitstekende Service
  • Gratis Installatie

Domotica

Bent u op zoek naar draadloze domotica producten? Ook wel huisautomatiseringsproducten genoemd? Dan slaagt u bij Technica Nova zeker. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete draadloze domotica oplossingen.

Over domotica

Domotica integreert technologieën en diensten in huishoudens en organisaties. Vanuit de traditionele gewoonte zijn we gewend alle technische oplossingen in huizen en bedrijven los van elkaar te zien. Door deze 'eilandoplossingen' slim met elkaar te verbinden ontstaat domotica. Het is dus eigenlijk niets nieuws, maar gewoon het slimmer toepassen en gebruiken van de beschikbare techniek. Met als resultaat meer functionaliteit voor hetzelfde geld.

Gratis levering én volledige installatie!!!

Omdat wij veel waarde hechten aan tevreden klanten, bieden wij een uitstekende service. Als u door ons de domotica oplossingen laat regelen, dan komen we persoonlijk de producten leveren én bij u installeren, gratis!

Technica Nova, specialist in domotica producten

Al sinds 1934 biedt Technica Nova elektronicaproducten aan. Het draadloze Domotica merk Fibaro maakt een belangrijk deel uit van ons totale assortiment. Ons vakbekwame personeel adviseert u graag over onze Domotica producten! Of bezoek onze showroom, dan laten we u zien wat er allemaal mogelijk is.

Heeft u vragen over domotica of andere producten?

Neem dan direct contact met ons op: 076-5224500, wij helpen u graag verder. Of kom de Domotica of overige producten beleven in onze ruime showroom in Breda.