• Sinds 1934
  • Uitstekende Service
  • Gratis Installatie

Draadloze geluidsinstallatie

Technica Nova Breda is specialist in domotica en draadloze geluidsinstallaties van hoge kwaliteit. We bieden zeer gebruikersvriendelijke design systemen met ongekende mogelijkheden. Wij kunnen de systemen voor u koppelen aan uw iPad, pc, laptop of Apple computer. Bent u op zoek naar een draadloos multiroom systeem? Dan helpt Technica Nova Breda u op weg!

Geluidsinstallaties

Technica Nova Breda is een echte specialist als het gaat om beeld en geluid. We leveren apparatuur van de hoogste kwaliteit. In ons assortiment hebben we dan ook alleen de beste merken. We hebben voor iedereen een draadloze geluidsinstallatie naar wens. Onze ervaren medewerkers zorgen dat de gehele installatie bij u thuis wordt geïnstalleerd door een team van technisch specialisten. U mag van ons een uitstekende service verwachten wat betreft installatie en reparatie.

Mogelijkheden

De adviseurs van Technica Nova Breda kunnen u uitgebreid informeren over welke draadloze geluidsinstallatie voor uw situatie het beste is. Op deze website vindt u meer informatie over wat wij kunnen bieden aan producten en service. Wij zien u graag in onze winkel om de mogelijkheden persoonlijk te ervaren. Wilt u alvast uw vragen stellen, bel dan naar 076-5224500 of vul het contactformulier in. Indien gewenst komen wij ook na kantooruren bij u thuis langs voor een persoonlijk advies op maat.

Wij staan u graag te wordt in één van onze winkels, maar ook online bieden we u graag de beste service.