• Sinds 1934
  • Uitstekende Service
  • Gratis Installatie

Loewe aanbieding

Technica Nova Breda heeft altijd een interessante Loewe aanbieding voor een geweldig beeld en/of geluidsysteem van dit prestigieuze merk. Wij zijn specialist als het gaat om het leveren van een draadloos beeld- en geluidsysteem. In de aparte Loewe Gallery kunt u het volledige productaanbod bekijken in onze zaak.

Kwaliteit en keuze

Het assortiment van Technica Nova Breda bestaat uit diverse merken van de beste kwaliteit. We hebben diverse oog- en oorstrelende installaties die we zo kunnen configureren dat ze helemaal aansluiten bij uw wensen. Regelmatig hebben we een Loewe aanbieding voor een nog scherpere prijs/kwaliteit verhouding. In onze winkel zijn verschillende ruimtes gereserveerd om de producten van dit merk uit te proberen en daadwerkelijk te kunnen beleven. Onze service omvat onder andere het volledig installeren en aansluiten van uw gekochte apparatuur. Op deze manier biedt Technica Nova Breda maatwerk op het gebied van design systemen.

Loewe apparatuur

Bij Technica Nova Breda vindt u de beste Loewe aanbieding voor een geheel nieuwe geluid- en/of beeldsysteem. Daarnaast verkopen wij ook systemen van Sonos, Bose en andere gerenommeerde merken. U bent van harte welkom in onze winkel om te zien wat de mogelijkheden zijn. Wij berekenen nooit voorrijkosten, hebben een eigen technische dienst en kennen een 24-uurs service. Niet voor niets is onze slogan ‘Maatwerk voor uw gemak!’ Op deze website leest u verder welke service wij bieden.

Wij staan u graag te wordt in één van onze winkels, maar ook online bieden we u graag de beste service.