skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten. Daarom doen wij er alles aan om verregaande service te bieden, zowel in onze winkel als in onze webshop.

ADVIES OP MAAT

Maatwerk is een belangrijke pijler voor Technica Nova, en daarmee maken wij het verschil. Ongeacht of u komt voor het kopen van een televisie of voor de aanschaf van beeld- en geluidsapparatuur voor uw hele huis: wij geven elke klant een advies op maat, een advies dat past binnen uw wensen en budget, een advies dat bovendien voldoet aan de modernste technieken en laatste ontwikkelingen.

LEVERING EN VOLLEDIGE INSTALLATIE!

In onze regio (circa 60 km rondom Breda) leveren wij onze producten zelf af. Indien gewenst installeren wij deze producten bij u thuis en geven wij u uitleg over het gebruik van deze producten.

EXCELLENTE NAZORG

Mensen die bij Technica Nova hun producten kopen, kunnen rekenen op een excellente nazorg. Is er iets met uw apparatuur aan de hand of heeft u vragen over de werking ervan? Bel ons en wij lossen het voor u op. Wat wilt u nog meer?

DE JUISTE PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Wij besteden bijzonder veel zorg aan de samenstelling van ons assortiment. Uit het enorme aanbod dat er op hifigebied is, kiezen wij de producten die naadloos aansluiten op de wensen van onze klanten.

TOTAALOPLOSSINGEN

Een belangrijk voordeel van kopen bij Technica Nova is dat de producten van de verschillende merken met elkaar kunnen communiceren, en u dus probleemloos producten van verschillende merken kunt aanschaffen.