skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Overweegt u een Sonos systeem te kopen? Bij Technica Nova bent u aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1934 werkzaam is, u krijg bij ons advies op maat en kunt u onze producten zelf testen in onze showroom. Wij zijn namelijk een erkende Sonos Experience Store! Het fijne aan de Sonos systemen is allereerste het prachtige geluid dat ze produceren. Ook kunt u tot wel 32 kamers hetzelfde of verschillende geluiden afspelen. Deze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk, iedereen met toegang tot de wifi in huis kan apparaten koppelen met zijn of haar smartphone, tablet of laptop!

Sonos dealer nabij Bergen op Zoom

Sonos verkoopt alleen maar speakers? Bij ons kunt u terecht voor de allernieuwste producten van Sonos. Denk bijvoorbeeld aan een Sonos In-Ceiling of Sonos In-Wall. Voor iedere filmliefhebber hebben wij een aantal producten die niet mogen ontbreken. Bijvoorbeeld de set muur speakers van Sonos in combinatie met een Sonos Amp en een Sonos Arc. Zo heb je een ideale filmbeleving bij u thuis! Mocht dit nog niet uitgebreid genoeg zijn? Dan kun je nog een set plafond speakers van Sonos plaatsen!

Sonos: gun jezelf de luxe van pure kwaliteit

In een wereld waar steeds meer van ons gevraagd wordt is de behoefte aan ontspanning groter dan ooit. Veel Nederlanders hebben deze ontspanning gevonden op verschillende manieren, bijvoorbeeld een heerlijk avondje op de bank met je partner, vrienden of gezin. Het is op dit soort avondjes belangrijk om echt tot rust te komen en alles te vergeten. De geluidsinstallatie van Sonos zorgt ervoor dat u van deze momenten écht kunt genieten. Zo kunt u de stress van het dagelijkse leven vergeten en morgen met een frisse blik aan de nieuwe dag beginnen.

Advies op maat van Technica Nova in Bergen op Zoom

Zoals u hierboven kunt lezen zijn er tal van mogelijkheden om de audio in je woning te verbeteren. U kunt bij ons terecht voor advies op maat, op deze manier kunt u optimaal genieten, voor de beste prijs! U kunt contact met ons opnemen of een keer langskomen in onze showroom nabij Bergen op Zoom. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over de openingstijden en locaties. Ook kunt u natuurlijk altijd een email sturen naar info@technica-nova.nl.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?