skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

U zoekt een sound system voor uw woning in Chaam. Dan zit u met Sonos goed! Technica Nova is dé specialistische Sonos dealer van Chaam en omgeving. We vertellen je met liefde alles over wat er allemaal mogelijk is met een Sonos systeem.

Een Sonos voor ieder huis in Chaam

Een Sonos systeem past in elk huis en bij ieder huishouden. Of je nu lekker muziek wilt luisteren terwijl je de aardappelen aan het schillen bent, podcasts wil luisteren in de badkamer of een filmavond van bioscoopkwaliteit wilt – met Sonos is het allemaal mogelijk. Sonos in uw woning in Chaam en de nabije omgeving zoals Alphen en Baarle-Nassau, geeft uw huis net dat beetje extra. Sonos is Hi-Fi van hoogwaardige kwaliteit en maakt gebruikt van de modernste technieken. U kunt al uw Sonos speakers makkelijk met elkaar via de Sonos app verbinden en op elke speaker tegelijkertijd iets anders afspelen, zonder dat het een kakofonie van geluid wordt. De speakers van Sonos zorgen ervoor dat u in elke ruimte in uw huis in Chaam van optimale geluidskwaliteit voorzien bent.

Creëer uw thuisbioscoop met Sonos in Chaam, Alphen en Baarle-Nassau

Kijkt u graag films? Dan creëert u met Sonos uw eigen thuisbioscoop in uw woning in Alphen, Chaam en Baarle-Nassau. Technica Nova heeft als Sonos dealer de beste soundbars in huis. Met onze soundbars geniet u van een echte bioscoopervaring, met geluid dat 360 graden om u heen draait. Stembediening met Google Assistent en mogelijkheden om de soundbar aan de muur te hangen, maakt uw Sonos ervaring compleet. Alle Sonos systemen zijn gemakkelijk met elkaar te verbinden. Zo geniet u bijvoorbeeld van uw film of TV serie via een soundbar met bijpassende speakers. Dat is Sonos: het maakt uw filmervaring in Chaam, Baarle-Nassau en Alphen op en top. Haal uw Sonos systeem bij uw Sonos dealer in Chaam, Alphen en Baarle-Nassau en geniet vanavond nog van uw favoriete film!

Uw Sonos dealer nabij Alphen, Baarle-Nassau en Chaam

Wilt u een Sonos systeem kopen voor uw woning in Alphen, Baarle-Nassau of Chaam? Dan gaat u het beste naar dé Sonos dealer: Technica Nova. Onze vestiging zit op een steenworp afstand, namelijk in Breda. We staan maandag tot en met zaterdag voor u klaar om u te helpen de beste Sonos systemen voor uw woning in Alphen, Chaam of Baarle-Nassau te vinden. Als Sonos dealer hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u passend advies te geven. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op. Als specialistische Sonos dealer in Alphen, Baarle-Nassau en Chaam beantwoorden we graag al uw vragen.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?