skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Wanneer u op zoek bent naar een goede Sonos winkel in Etten-Leur of Prinsenbeek, kunt u zeker bij Technica Nova terecht. Wij hebben erg veel verschillende soorten Sonos speakers en u kunt dan ook bij ons terecht voor de nieuwste modellen.

Uw Sonos dealer in Prinsenbeek en Etten-Leur

Sonos is een geweldig speakermerk dat gebruik maakt van prachtige technologie. Het draadloze home sound system kunt u installeren in zoveel kamers als u wilt, tot wel 32 kamers. De speakers produceren een helder, hoog kwalitatief geluid en kunnen allemaal met elkaar verbonden worden. Hierdoor kunt u in iedere kamer, of in alle kamers tegelijk muziek, podcasts en meer luisteren. Sonos is echt perfect voor vrijwel iedere woning, wij als Sonos dealer in Etten-Leur en Prinsenbeek kunnen u hier alles over vertellen. Wanneer u naar een speciaal systeem op zoek bent, helpen wij van Technica Nova u graag verder. Zo weet u zeker dat u met het juiste Sonos systeem weer naar buiten komt.

Een groot assortiment Sonos speakers in Etten-Leur en Prinsenbeek

Als Sonos dealer kunt u bij ons een groot assortiment aan Sonos producten vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gloednieuwe Sonos Amp, of de Sonos Home Cinema. Alle Sonos producten hebben zo hun eigen doel en sluiten feilloos op elkaar aan. Dat maakt dan ook dat alle producten bij vrijwel iedere woning passen en dat ze voor een optimale beleving van geluid zorgen.

Neem contact op voor een Sonos in Prinsenbeek en Etten-Leur

Bent u op zoek naar een goede Sonos speaker, dan kunt zeker bij Technica Nova terecht. Onze winkel is gevestigd in Breda, dus makkelijk te bereiken vanuit omliggende plaatsen. Wij zijn een gespecialiseerde Sonos dealer nabij Prinsenbeek en Etten-Leur en bij ons vind u dan ook hét Sonos systeem dat perfect bij u past. Kom gerust eens langs in onze winkel, of neem bij vragen even contact met ons op. We helpen u met plezier.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?