skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Wanneer u een geluidssysteem zoals Sonos aan wilt schaffen, wilt u natuurlijk graag precies weten of dit geluidssysteem bij u past. Het zou dan fijn zijn als u het systeem eerst kunt testen, voordat u het helemaal laat installeren. Dat is precies waarom wij onze Sonos Experience Store in Breda hebben ingericht. In ons Sonos Experience Centre komt u er precies achter hoe een Sonos geluidssysteem werkt en hoe dit klinkt.

Waar vind ik een Sonos Experience Centre?

Wanneer u graag een Sonos Experience Centre wilt bezoeken, zult u even moeten zoeken. Er zijn namelijk slechts een paar Sonos Experience Stores in Nederland, waarvan wij er één zijn. Technica Nova is gevestigd in Breda en laat u door middel van ons Sonos Experience Centre graag beleven wat een Sonos geluidssysteem precies is. Zo kunnen we u voorzien van een uitgebreide uitleg over de verschillende producten en het systeem en kunt u zelf de geweldige kwaliteit meemaken. Al sinds 1934 zijn wij een begrip in de regio en u kunt bij ons dan ook altijd terecht voor echte kwaliteit.

Wat is een Sonos Experience Store?

Goed, een Sonos Experience Centre, wat verschilt dat nu precies met een gewone winkel? Ons Sonos Experience Centre in Breda is ingericht als een woonkamer. In deze woonkamer hebben wij vrijwel alle systemen van Sonos verwerkt en kunt u deze zelf ook beleven. Zo laten we zien hoe de akoestiek van het systeem zich aanpast aan de ruimte via Trueplay. Wilt u een film kijken? Dan verbindt u gemakkelijk de Arc of Beam met de televisie en koppelt u verschillende speakers voor het perfecte surroundsysteem. Met de Sonos Amp en Port geniet u van muziek en geluid door heel uw woning.

Beleef uitmuntende kwaliteit in onze Sonos Experience Store

Sonos staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit, het is dan ook niet voor niet de marktleider op het gebied van smart sound systems. In onze Sonos Experience Store kunt u zelf meemaken waarom Sonos zo populair is. Alle apparaten werken feilloos met elkaar samen en zijn ook te verbinden met andere smart systems voor in uw woning, bijvoorbeeld voor de verlichting. Zo luistert u tijdens het koken in de keuken nog naar de radio en luistert u ‘s avonds voor het slapengaan een podcast in de slaapkamer. Alles is mogelijk met een Sonos sound system en wij laten u dat graag zien in ons Sonos Experience Centre!

Sonos laten inbouwen in uw eigen woning

Bent u bezig met het bouwen van een eigen woning, of met een verbouwing? Dan is dit het perfecte moment om een bezoekje te brengen aan ons Sonos Experience Centre in Breda! Zo kunt u namelijk goed zien welke toevoeging een Sonos systeem aan uw woning geeft. Wilt u graag een Sonos systeem in uw woning verwerken? Neem dan de bouwtekeningen mee naar onze winkel. Samen maken we dan een plan en zorgen we ervoor dat alle kabels mooi weggewerkt worden.

Bezoek ons Sonos Experience Centre in Breda!

Bent u nieuwsgierig geworden? Dat kunnen we ons voorstellen! U bent natuurlijk van harte welkom in onze Sonos Experience Store, waar we u alle aspecten van het Sonos systeem laten horen en zien. Wilt u graag eens komen kijken? Wij zijn alle dagen van de week geopend, behalve op zondag. Hebt u nog vragen? Dan neemt u gemakkelijk contact met ons op.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?