skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Bent u op zoek naar een goede Sonos winkel in Geertruidenberg? Dan kunt u terecht bij Technica Nova! Wij zijn een professionele Sonos dealer bij Geertruidenberg en bij ons kunt u dan ook veel verschillende Sonos speakers vinden. Wij kunnen u voorzien van het beste advies en de nieuwste modellen.

Uw Sonos dealer in Geertruidenberg

Sonos is werkelijk een prachtig speakermerk dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Met het draadloze home sound system kunt u in tot wel 32 kamers hetzelfde geluid afspelen, of in iedere kamer andere geluiden. Zo hebt u in de keuken gemakkelijk de muziek aan staan, en luistert u in de badkamer een podcast. Sonos is uitermate geschikt voor vrijwel iedere woning. Wij van Technica Nova vertellen u daar graag meer over. Wij zijn een gespecialiseerde Sonos dealer in Geertruidenberg en helpen u graag. We zorgen ervoor dat u met het perfecte systeem weer buiten komt.

Kom eens langs in ons Sonos experience centre in Geertruidenberg

Technica Nova heeft als een van de weinige winkels in Nederland een Sonos experience centre. Wanneer u bij ons binnenstapt, kunt u de kwaliteit van een Sonos systeem direct meemaken. Er zijn maar 6 Sonos experience centres in Nederland, bij ons kunt u het dus echt meemaken. Daarbij hebben wij als Sonos dealer in Geertruidenberg een groot assortiment aan verschillende Sonos speakers. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld de gloednieuwe Sonos Amp vinden, maar ook de Sonos Home Cinema. Alle producten van Sonos hebben hun eigen functie en sluiten perfect op elkaar aan. De producten passen daardoor in vrijwel iedere woning en zorgen voor een optimale geluidsbeleving.

Neem contact op voor een Sonos in Geertruidenberg

Wilt u graag een Sonos kopen in Geertruidenberg en bent u op zoek naar een goede Sonos dealer in de buurt van Geertruidenberg, dan kunt u zeker bij ons terecht. Als Sonos experience centre kunnen wij u voorzien van het beste advies en helpen wij u graag met het samenstellen van het perfecte speakersysteem voor in uw woning. Kom gerust eens langs in onze winkel, of neem bij vragen even contact met ons op.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?