skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Wanneer u een Sonos wilt kopen in Gilze Rijen, bent u bij Technica Nova aan het juiste adres. Sonos heeft een prachtig speakersysteem dat perfect past in vrijwel iedere woning. Bij Technica Nova kunt u veel verschillende Sonos speakers kopen en kunt u terecht voor de nieuwste modellen.

Uw Sonos dealer in Gilze Rijen

Sonos is een prachtig speakermerk dat gebruik maakt van geavanceerde technieken. U kunt het draadloze home sound system installeren in tot wel 32 kamers. Deze zijn allemaal met elkaar verbonden, zodat u in iedere kamer dezelfde muziek kunt luisteren, of juist in iedere kamer iets anders. Zo luistert u in de woonkamer bijvoorbeeld een podcast en zet u in de badkamer gemakkelijk muziek op. Sonos past in vrijwel iedere woning en wanneer u op zoek bent naar een Sonos systeem voor uw woning in Gilze Rijen kunt u zeker terecht bij Technica Nova.

Kom langs bij ons Sonos experience centre in Gilze Rijen

Technica Nova is een van de zes Sonos experience centres in Nederland. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op en wij nodigen u dan ook van harte uit om eens te komen kijken. In ons experience centre krijgt u een perfect idee van hoe het speakersysteem werkt en klinkt.

Als Sonos dealer nabij Gilze Rijen, Ulvenhout en Bavel hebben wij altijd een ruim aanbod aan Sonos producten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld de Sonos In-Wall vinden, of de splinternieuwe Sonos Amp. Wij kunnen u goed helpen bij het vinden van een speakersysteem naar keuze, voor iedere woning is er namelijk een systeem dat perfect past. Samen zorgen we ervoor dat u in uw woning kunt genieten van een optimale beleving van geluiden.

Neem contact op voor een Sonos in Gilze Rijen

Wilt u graag een Sonos speaker kopen in Gilze Rijen, Bavel of Ulvenhout? Kom dan zeker eens in onze winkel langs! Wij van Technica Nova helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte speakersysteem. Wij zijn namelijk een gespecialiseerde Sonos dealer nabij Gilze Rijen en wij kunnen u dan ook helpen bij het vinden van het perfecte systeem voor uw woning. Hebt u nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?