skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Zoekt u een goed geluidssysteem? Dan zit u met een systeem van Sonos voor uw huis in Werkendam en Gorinchem goed! Technica Nova heeft zowel online als fysiek in de winkel een breed aanbod aan systemen van Sonos en kunt u voorzien van professioneel advies. 

Sonos in Werkendam en Gorinchem: hét systeem voor uw woning!

Wilt u HiFi van topkwaliteit in huis? U kunt uw zoektocht staken, want met een Sonos systeem voor uw woning in Werkendam en Gorinchem haalt u het beste van het beste in huis. Sonos is altijd op de hoogte van de modernste technologie en zorgt er dan ook voor dat u uw apparaten via WiFi met elkaar kunt verbinden. Zo geniet u in elke kamer in huis van muziek, films en podcasts; of u nu overal hetzelfde wilt luisteren of op elke speaker iets anders af wilt spelen. Wilt u graag onzichtbare speakers in huis? Geen probleem, want Sonos maakt In-Wall en In-Ceiling speakers, die in de muur of het plafond geïnstalleerd worden. Als dat geen mooie technologie is! Kies voor Sonos in uw woning in Gorinchem of Werkendam en u zult geen moment spijt hebben.

Kom naar uw Sonos dealer nabij Gorinchem en Werkendam

Bent u overtuigd van de kracht van Sonos? Kom dan naar dé Sonos dealer nabij Werkendam en Gorinchem. Niet alleen hebben wij een breed assortiment van Sonos systemen en speakers in huis, maar wij voorzien u ook van deskundig en professioneel advies. Wij helpen u graag aan de juiste speakers van Sonos in Werkendam en Gorinchem. Daarnaast geven we u graag advies over het installeren van uw nieuwe speakers. Technica Nova is gevestigd in Breda, op ongeveer 30 minuten rijden van Gorinchem. 

Vragen en contact

Wilt u liever online shoppen? Ook dat is mogelijk bij Technica Nova. In onze webshop hebben we een groot assortiment aan Sonos speakers voor uw woning in Gorinchem en Werkendam. Heeft u vragen over Sonos systemen, de installatie of wilt u ander advies over HiFi? Neemt u dan gerust contact met ons op, bel ons of kom langs in onze winkel.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?