• Sinds 1934
  • Uitstekende Service
  • Gratis Installatie

Sonos One White 2 Stuks

Geluid

  • Audio & HI-FI

 

 

 

Technica Nova. Maatwerk voor uw gemak. Dat betekent dat wij uw bestelling thuisbezorgen en/of installeren bij u thuis.

Lees meer.

Als u kiest voor combideals, koopt u meerdere producten tegelijk. U krijgt dan een extra korting!

Vink een te combineren product aan en zie direct de korting die u ontvangt.

Let op: de combideals en kortingen worden per week vastgesteld!

Onze prijs: 
€ 458,00 

Productinformatie

Gebruik deze set (2x) Play One voor intense home-cinema surround sound of vul twee kamers met geweldige klinkende muziek. Deze bundel biedt geweldig geluid die de hele kamer vult en klaar is voor de toekomstige stembediening voor je muziek en meer. Je kan in de toekomst je stem gebruiken om de muziek af te spelen, het volume aan te passen of om je favoriete nummer aan te vragen. Je kan de Sonos One aan de muur of op een standaard monteren. Door twee Sonos One speakers in dezelfde kamer te koppelen, creëer je een stereogeluid en voeg je Sub toe voor een vol basgeluid. Ook kan je hem met de PLAYBAR of PLAYBASE van je tv koppelen voor een adembenemende home-cinema surround-sound.
Met de slimme Sonos One ben je klaar voor de toekomst en kan je straks met je stem naast muziek afspelen, naar nieuws en andere content luisteren en je andere slimme apparaten bedienen. Zo start, bedien en beheer je al je muziek vanuit Spotify, Deezer, Apple Music, radio, podcasts en nog veel meer met je stem en de Sonos-app.Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. 

Wanneer je je smartphone of tablet niet bij de hand hebt, kan je de Sonos One met de touchbediening nummers laten pauzeren, overslaan of zachter of harder laten afspelen. Je kan de Sonos One ook draadloos met andere Sonos-speakers verbinden, zodat je overal in huis naar je favoriete nummers kan luisteren. 

Combideals