skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Wilt u graag een geluidssysteem in huis waar u op kunt vertrouwen? Kies dan voor Sonos! Technica Nova heeft in de winkel én online een breed assortiment aan Sonos HiFi voor uw woning in Oud-beijerland, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Brielle. 

Ga voor Sonos in Spijkenisse, Hellevoetsluis en Oud-beijerland

Waarom is Sonos voor uw woning in Oud-beijerland, Hellevoetsluis, Spijkenisse en Brielle nou precies zo’n goed idee? Dat kunnen wij van Technica Nova u uitleggen. Sonos maakt gebruik van de modernste technologieën, waardoor u altijd kunt vertrouwen op de beste kwaliteit. Daarnaast kunt u meerdere speakers in huis met elkaar verbinden, zodat u in elke ruimte geniet van uw muziek, film of de radio. Wilt u liever in elke kamer iets anders afspelen? Ook dat kan! Iedereen in huis kan zelf kiezen wat hij op welke speaker afspeelt. Handig!

Thuisbioscoop en In-Wall speakers van Sonos

Met Sonos is heel veel mogelijk. Zo kunt u naast ‘gewone’ speakers, ook In-Wall of In-Ceiling speakers kopen. Deze speakers installeert u nagenoeg onzichtbaar in elke muur of plafond, of deze nu van beton of gipsplaat is. U kunt zelfs over de speakers heen schilderen in de kleur van uw muur! Naast deze bijzondere speakers, kunt u ook amps en soundbars aanschaffen. Met het krachtige geluid van deze Sonos Home Cinema producten, creëert u een echte bioscoop in uw huis in Oud-beijerland, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Brielle.

Contact met uw Sonos dealer nabij Oud-beijerland, Spijkenisse en Hellevoetsluis

Wilt u een systeem van Sonos aanschaffen? Kom dan naar onze winkel in Breda en laat u adviseren door deskundige professionals van Technica Nova. Wij weten alles van geluidssystemen en zorgen er dan ook graag voor dat u het juiste Sonos systeem voor uw woning in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oud-beijerland of Brielle krijgt. Ook online kunt u bij ons een breed assortiment aan Sonos HiFi vinden. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op of bel ons, we staan u graag te woord.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?