skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Wilt u een home sound system dat uw geluidservaring naar een hoger niveau tilt? Dan bent u op zoek naar een Sonos systeem. U vindt de geschikte Sonos nabij Oudenbosch en Hoeven bij Technica Nova. Technica Nova is een merkdealer voor Sonos en bij ons kunt u de kwaliteit en het geluid zelf komen ervaren. Wij vertellen u graag meer over het Sonos geluidssysteem en de mogelijkheden.

Koop een Sonos bij een dealer nabij Oudenbosch

Wanneer u eraan denkt om een Sonos home sound system aan te schaffen, kunt u hiervoor het beste naar een officiële merkdealer. Dan kunt u er namelijk op rekenen dat u een goed product koopt, krijgt u garantie en wordt de installatie eventueel voor u geregeld. Technica Nova is dé Sonos dealer in de buurt van Oudenbosch en Hoeven. Sonos is een zeer geliefd geluidssysteem, omdat de gebruiksvriendelijkheid erg goed is. Doordat de speakers aangesloten worden op uw WiFi-netwerk, kunt u gemakkelijk muziek, films en series streamen door middel van uw telefoon of tablet.

Waarom kiezen voor Sonos?

De elegantie van Sonos, is dat de speakers compact zijn en met een mooi design afgewerkt zijn. U kunt zelfs een vrijwel onzichtbare speaker in huis halen, wanneer u kiest voor de Sonos In-Wall of de Sonos In-Ceiling. Deze worden in uw plafond of muur geplaatst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waar u uw speaker plaatst. U kunt met Sonos ook de thuisbioscoop bouwen, waar u altijd van gedroomd heeft. De Sonos Home Cinema producten zorgen ervoor dat u tijdens elke film op het puntje van uw stoel zit, omdat het geluid ontzettend helder is en het geluid perfect gesynchroniseerd is met uw televisie.

Ervaar Sonos zelf in de buurt van Oudenbosch

Bent u nog niet overtuigd van de voordelen van een Sonos home sound system? Kom het dan zelf ervaren in ons testcentrum in Breda. Het fijne van ons testcentrum, is dat u de kans krijgt om alle producten zelf te testen. Zo weet u precies wat u in huis haalt en hoe goed de audiokwaliteit is. Tijdens onze openingstijden kunt u zonder afspraak langskomen, maar u kunt ook van tevoren contact met ons opnemen. Zo weten we zeker dat wij de tijd kunnen nemen om u zo goed mogelijk te adviseren, zodat u volledig tevreden met uw nieuwe Sonos naar huis gaat. Onze vestiging is te vinden in Breda, dus u ervaart de kwaliteit en elegantie van Sonos gemakkelijk in de buurt van Oudenbosch en Hoeven.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?