skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat


PRACHTIG GELUID UIT HET PLAFOND MET SONOS PLAFOND SPEAKERS.

Wilt u ook een huis vol goed geluid, zonder tegen luidsprekers en kabels te hoeven aankijken? Plaats uw speakers dan in muren en plafonds. Dat klinkt goed en het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Alles is geheel naar eigen wens in te richten. Onzichtbare speakers de ultieme oplossing.

De Sonos In-Ceiling of de Sonos In-Wall zijn de perfecte speakers voor wanneer u op zoek bent naar een vrijwel onzichtbare speaker. De Sonos In-Ceiling is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunt u gemakkelijk in uw plafond installeren. Voor de Sonos In-Wall geldt praktisch hetzelfde. Deze twee producten kunt u vrijwel onzichtbaar in uw woning installeren. Zo hoeft u nooit meer een externe speaker ergens te plaatsen en kunt u door het gehele huis genieten van muziek en geluid, zonder dat het aanzicht verstoord wordt.

SAMEN IN OVERLEG

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, komen we geheel vrijblijvend bij u langs. We nemen alles tot in detail door en werken samen aan een mooi plan om uw wensen in vervulling te laten gaan!

MERKEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Via Whatsapp:

Of vul een contactformulier in

Contactformulier