skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Heeft u interesse in een premium audiosysteem voor uw huis in Zevenbergen of Klundert? Dan vindt u wat u zoekt in een Sonos systeem van Technica Nova. Wij zijn een professionele Sonos Dealer. Sonos is een premium audiosysteem wat de akoestiek in iedere kamer naar een hoger niveau tilt. Dat komt door de mogelijkheid om de Sonos speakers op verschillende plaatsen in de ruimte te installeren. U kunt zelfs uw Sonos vrijwel onzichtbaar maken, met de Sonos In-Wall of Sonos In-Ceiling.

Uw Sonos dealer in Zevenbergen

Voor de beste Sonos ervaring, is het verstandig om up Sonos systeem bij een merkdealer te kopen. Sonos is het draadloze geluidssysteem voor in uw huis, waarbij u tot 32 kamers kunt vullen met muziek, films en tv-programma’s. U luistert zonder problemen een podcast in de keuken, terwijl in de woonkamer een film aanstaat en in de slaapkamer muziek wordt afgespeeld. Sonos is aangesloten op uw WiFi-netwerk, waardoor u eenvoudig uw smartphone kunt verbinden om met apps, zoals Spotify of YouTube, muziek te streamen. Ook andere streamingdiensten zijn te koppelen aan uw Sonos systeem. Daarom is Sonos perfect voor vrijwel iedere woning. Technica Nova is uw Sonos dealer in Zevenbergen, Klundert en Moerdijk, met een ruime keuze uit verschillende Sonos producten.

Voor elke voorkeur een Sonos systeem

Voor elke gewenste geluidsbeleving kunt u een Sonos systeem vinden. Wilt u een goed audiosysteem, zonder dat u de apparatuur goed kunt zien? Ga dan voor de Sonos In-Ceiling of Sonos In-Wall. Denkt u erover om een thuisbioscoop te maken? Kijk dan eens naar de Sonos Home Cinema producten. De producten van Sonos zijn bovendien erg gemakkelijk te bedienen met de Sonos-app. Deze app biedt eenvoudig toegang tot al uw muziek- en streaming services, podcasts en internetradio.

Koop uw Sonos systeem nabij Zevenbergen

Twijfelt u nog over de aanschaf van een Sonos systeem? Technica Nova helpt u met uw Sonos producten nabij Zevenbergen, Klundert en Moerdijk. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, zoals de Sonos Amp, Sonos Home Cinema of Sonos In-Ceiling. Wij zijn één van de zes testcentra voor Sonos in Nederland en daar kunt u geheel vrijblijvend gebruik van maken. Bij Technica Nova kunt u het geluid van Sonos en de kwaliteit zelf ervaren. Wij bieden u bovendien persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. Wilt u meer weten over Sonos of een bezoek brengen aan ons testcentrum? Neem gerust contact met ons op.

WAT ZIJN UW GELUIDSWENSEN?