skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat


Spectral Next concentreert zich op de basics maar biedt heel veel meer. Een grandioos design, slimme techniek en grenzeloze combinatie mogelijkheden. De Next tv-meubels zijn spannend, innovatief en niet geheel onbelangrijk: heel mooi en betaalbaar. Materiaalkeuze: PrimeBoard. Het oppervlak wordt bij PrimeBoard meerdere malen gelakt voor het mooiste en beste resultaat. Bekende soundystemen zoals de Beam en Playbar van Sonos voelen zich helemaal thuis samen met een Sonos Subwoofer in de Next soundbar tv-meubels. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Meubel voor ieder interieur
Een tv-meubel is functioneel maar moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Er wordt hier niet gekozen voor glas wat ervoor zorgt dat de prijs ook nog eens extra aantrekkelijk maakt. En het wordt er niet minder chique van. Maar waar wordt het dan wel van gemaakt? Het antwoord is PrimeBoard! PrimeBoard is het materiaal van de nieuwe generatie. Het oppervlak is voorzien van een basislak, een tussenlak en een XTreme Matt laklaag. Het is niet alleen robuust maar ook makkelijk in onderhoud. En dat komt de levensduur ten goede!

Zwevend? Op pootjes? Op wieltjes?
Om u zoektocht zo klein mogelijk te maken bieden we meerdere mogelijkheden om uw droom tv-meubel in uw woning te integreren. Zwevend aan muur? Op pootjes die in hoogte te verstellen zijn? Op wieltjes voor nog meer gemak? Het kan allemaal!

Next in uw woonkamer?
Er is maar 1 manier om er achter te komen of Next bij u past. Breng een bezoek aan onze showroom in Breda en oordeel zelf. Wij beloven dat u er geen spijt van krijgt.