skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

SPECIALIST IN AUDIOVISUELE TOTAALOPLOSSINGEN

Technica Nova is dé specialist in audiovisuele totaaloplossingen van Zuidwest-Nederland. In onze ruime winkel en onze webshop vindt u een zorgvuldig samengesteld assortiment audiovisuele producten die voldoen aan de modernste technieken en de wensen van onze klanten.

TEVREDEN KLANTEN

Al sinds 1934 worden wij niet alleen door noviteiten gedreven, maar vooral ook door het nastreven van een hoge klantloyaliteit. Wij hebben dan ook een brede en vooral loyale klantenkring in Breda en omstreken opgebouwd, die met plezier bij ons terugkomt.

VERREGAANDE SERVICE

Service is bij ons nog vanzelfsprekend. Van een volledig advies op maat  tot de aankoop en het aansluiten van een product . Ook de nazorg staat bij ons hoog in het vaandel, juist daarmee onderscheidt onze service zich van andere aanbieders.

ONZE PERSOONLIJKE AANPAK

In onze showroom kunt u op uw gemak onze designproducten bekijken en in de verschillende luisterruimtes beleven. We bespreken geheel vrijblijvend uw wensen en mogelijkheden. Onze producten zijn onderling te combineren u kunt dus van elk merk datgene kiezen dat u het meeste aanspreekt. Als u besluit tot aankoop, dan nemen wij u alle zorg uit handen. De apparatuur wordt door ons vakkundige team onzichtbaar aangesloten, en u krijgt een heldere uitleg over de werking ervan.

TECHNICA NOVA, KWALITEIT SINDS 1934

In 1934 is Technica Nova opgericht door de heer Van Hellenberg Hubar. Hij besloot in de Wilhelminastraat nr. 36 in Breda een winkel- en montageafdeling voor radioapparaten op te zetten. In die beginperiode moest men zelf de radio’s nog in elkaar zetten. Destijds was er maar een beperkt aantal merken te koop: Philips, Waldorp en Fridor.