• Sinds 1934
  • Uitstekende Service
  • Gratis Installatie

THUISWINKEL WAARBORG

Technica Nova is aangesloten bij Thuiswinkel. Dit lidmaatschap geeft u de garantie dat u veilig online kunt kopen, onder duidelijke leveringsvoorwaarden.

 

Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die hun producten en/of diensten verkopen via internet, post, catalogi en andere verkoopkanalen op afstand. Leden van Thuiswinkel.org kunt u herkennen aan het Thuiswinkel keurmerk. Dit keurmerk geeft vertrouwen aan consumenten. Door het Thuiswinkel.org keurmerk weet de consument namelijk dat Technica Nova zich houdt aan de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen, en dat de Technica Nova de gedragsregels van de vereniging onderschrijft. Dit is tevens een garantie dat Technica Nova de relevante wet- en regelgeving naleeft en hier ook aanspreekbaar op is.

 

Wanneer u iets koopt betekent dit:

  • Helderheid over met wie u zaken doet
  • Duidelijke garanties en voorwaarden
  • Oplossen klachten en geschillen

 

 

Veilig online winkelen 

 

Winkels welke aangesloten zijn bij Thuiswinkel.org worden uitgebreid gescand. Dit gebeurd op commercieel en op financieel niveau. Hierdoor kunnen consumenten veilig online winkelen.

 

RECHT VAN RETOUR

 

Uw aanschaf kan binnen een periode van 14 dagen na levering altijd worden geretourneerd.

 

Geschillen Thuiswinkel Waarborg

 

Bedrijven aangesloten bij Thuiswinkel.org zullen redelijkerwijs al het mogelijke doen om uw klacht goed op te lossen. Mocht dit niet lukken of bent u toch niet tevreden? De algemene voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg voorzien in de mogelijkheid om een geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, of een vergelijkbare (onafhankelijke) instantie. Uitspraken van de Geschillencommissie Thuiswinkel zijn bindend! Dit betekent dat een bedrijf dat aangesloten is bij Thuiswinkel.org zich dient te houden aan de uitspraak van de Geschillencommissie Thuiswinkel*.

 

 

* Tenzij het bedrijf de uitspraak binnen twee maanden ter toetsing aan de rechter heeft voorgelegd.