• Sinds 1934
  • Uitstekende Service
  • Gratis Installatie

Voordelen

Technica Nova biedt u direct een aantal glasheldere voordelen:

Breed assortiment

Technica Nova doet er alles aan om een zo breed mogelijk assortiment aan audiovisuele en domoticaproducten aan te bieden die voldoen aan de modernste technieken en de wensen van onze klanten.

Dé specialist

Al sinds 1934 zijn wij dé specialist op het gebied van beeld, hifi en nu ook multimedia- en domotica producten. Onze mensen zijn vakspecialisten die u graag meer vertellen over onze producten.

Advies op maat

Zeker bij draadloze verbindingen of complete beeld- en geluidsoplossingen denken wij graag met u mee. Zoals over de keuze voor de inrichting en plaatsing die voor uw situatie het best is. Wij komen ook graag bij u thuis kijken om een passend advies te kunnen geven.

Gratis levering + volldedige installatie

Als u bij ons tot aanschaf overgaat, komen wij persoonlijk de producten bij u thuisbrengen indien gewenst nog op dezelfde dag, installatie geschiedt op afspraak op een tijdstip dat het u uitkomt,  wij geven uitleg over het gebruik ervan. U heeft hier verder geen omkijken naar.

aantrekkelijke Combideals

In onze webshop bieden wij de mogelijkheid om voor onze combideals te kiezen. Als u producten die bij elkaar horen tegelijk bestelt, ontvangt u een aantrekkelijke korting. Lees hier meer over onze combideals.

Ruime showroom: beleven maar

Voor veel van de producten die wij verkopen is beleving een belangrijk aspect. Hoe ziet deze tv er in het echt uit? Of: hoe klinkt dit nieuwe Sonos systeem? Daarom bieden wij vanuit onze ruim opgezette showroom alle aspecten die de beleving van onze producten optimaal maken.

Eenvoudig kopen via onze shop

Naast onze ruime winkel bieden wij het gemak van online bestellen. Onze webwinkel is goed gevuld met hetzelfde brede assortiment en ook bij het bestellen via onze webshop geldt: wij komen het bestelde product indien gewenst dezelfde dag bij u thuisbrengen, installatie geschiedt op afspraak op een tijdstip dat het u uitkomt ( binnen een omtrek van 60 km rond Breda).

Verregaande service

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten. Dit begint al met een deskundig advies, vervolgens leveren en installeren wij dit product gratis in onze regio en daarna kunt u op ons rekenen in onze nazorgservice die wij met plezier verlenen.

Flexibiliteit

Een belangrijk deel van onze klanten zijn zakelijke klanten die wel graag willen beleven, maar hier overdag vaak geen tijd voor hebben. Juist voor deze klanten is het mogelijk om ook in de avonduren advies te krijgen over onze producten, bij u thuis of in onze showroom.

Kies uw verzendwijze

De meeste producten in onze webshop leveren wij uit voorraad. De reguliere levertijd bedraagt 1-2 dagen. Wilt u de producten sneller in huis hebben? Maak dan gebruik van onze ‘snelle levering service’. Als u voor 16.00 uur bestelt (dit kost slechts € 9,95), leveren wij al de volgende dag.