skip to Main Content
Technica Nova

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 525 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sonos Experience store
Familiebedrijf sinds 1934
24-uurs reparatie service
Advies op maat

Creëer een moderne ruimte en verbeter de akoestiek in de kamer.

Het Akupaneel is gemaakt met het doel de akoestiek te verbeteren van een ruimte. Als u in een ruimte bent geweest waar de akoestiek slecht is kent u het probleem – slechte akoestiek maakt u gek! Nu weet u wat u eraan kan doen, plus het geeft een mooie nieuwe dimensie aan de kamer. Stelt u voor, een mooie lamellen wand of lamellen plafond die er niet alleen goed uitzien maar ook de akoestiek verbeteren. U zult veel complimenten krijgen van vrienden en familie.

Houten akoestisch paneel

Verbeter uw geluidsomgeving met akoestische panelen van woodupp

Er is niets erger dan een gesprek proberen te voeren in een ruimte met een slechte akoestiek. U hebt het misschien zelf weleens meegemaakt in restaurants, in instellingen en op scholen. Goede geluidscondities zijn heel erg belangrijk – vooral thuis.

U kunt het geluid op verschillende manieren dempen met tapijten of decorraties in de kamer om grote lege ruimtes te bedekken – maar er gaat niets boven de akoestische effecten van het akupanel van klasse A (als u minerale wol achter de panelen installeert).

WoodUpp akoestische panelen worden vaak gebruikt in huis waar het niet alleen de galm elimineert, maar ook een mooie Scandinavische uitstraling geeft aan de ruimte. Het is functioneel en tegelijkertijd ook decoratief.

U kunt de akupanel op verschillende manieren gebruiken. U kunt het installeren en gebruiken als geluiddempend plafond of – zoals de meeste klanten van ons doen – ze bevestigen het aan de muur.

Zie het Akupaneel op uw muur

Maak een foto, selecteer een product en de panelen verschijnen op de muur.

Gebruik de visualizer

Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Prijzen

Klassiek Eiken (zwart/grijs vilt): €135,-
Rustieke Kleuren:  €175,-
Walnoot: €175,-
Oxide kleuren: €175,-
Black Ash: €175,-

1 paneel bedekt: 1,44 m2